Echipamente performanţă & estetică Echipamente moto O gamă completă de încălțăminte moto, geci, pantaloni, tricouri și jachete de și haine pentru motor de la Seventy Degrees. Alege designul care se potrivește cel mai bine stilului tău, de la un aspect mai clasic la cele mai avansate și îndrăznețe modele! R19 Căști flip-up / integrale / off-road Căști moto Căștile MT Helmets sunt fabricate după cele mai înalte standarde în domeniu, din materiale de clasă superioară şi fiabile – fibră de carbon, fibră de sticlă sau ABS – ce întrunesc trei condiţii: rezistent, durabil și de calitate. HRT Mănuși viziere / ochelari / protecții Mănuși & accesorii Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, pentru cei care au nevoie de o îmbrăcăminte rezistentă la apă, confortabila si durabila, care protejeaza in orice conditii atmosferice. G4X

Căști moto MT Helmets

O marcă sinonimă cu calitatea şi fiabilitatea, MT Helmets a reuşit de-a lungul timpului să devină un lider pe piaţa accesoriilor moto.
Renumele firmei i se datorează în principal ca producător de căşti și echipament moto, acestea fiind produse de top, cu un design modern şi eficient.

Test SHARP casti moto

Castile MT Helmets sunt fabricate după cele mai înalte standarde în domeniu, din materiale de clasă superioară şi fiabile – fibră de carbon, fibră de sticlă sau ABS – ce întrunesc trei condiţii: rezistent, durabil și de calitate.

Căștile MT HELMETS au fost aprobate de cele mai solicitante aprobări internaționale. Certificările DOT CERTIFICATE (SUA), CEE / ONU 22.05.P (UE) și SNELL USA (SUA) acoperă cele mai exigente standarde de omologare din Statele Unite și Europa. De asemenea, avem aprobările NTC 4533 (Columbia) și NBR7471 (Brazilia). Aceste aprobări sunt acordate numai atunci când toate componentele din cască au trecut testele de siguranță stabilite anterior. Interiorul castii MT Helmets este realizat din materiale tratate anti-alergic și antibacterian. Castile MT Helmets sunt disponibile într-o varietate largă de mărimi, potrivite pentru toate nevoile, de la XS la XXXL.

Vezi toate produsele

Omologări și certificate căști moto
Închide
Intră în cont
Închide
Coș (1)