Garanții și retur

Daca doriti sa returnati sau schimbati un articol achizitionat de pe www.mthelmets.ro, va rugam sa trimteti un email cu solicitarea Dumneavoastra pe urmatoarele adrese de email: office@mthelmets.ro si alexandrucaponi@yahoo.com.
Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 34/2014, termenul de returnarea sau inlocuire a unui produs achizitionat prin comert electronic este de 14 zile calendaristice de la achizitionarea acestuia.
In conditiile returnarii unui produs, clientul trebuie sa ne puna la dispozitie un cont bancar (cont IBAN) format din 24 caractere, unde se va restitui contravaloarea produsului achizitionat, mai putin taxele de transport aferente returului.
Efectuarea platii contravalorii produsului returnat se va efectua in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat, conform prevederilor legale in vigoare.
În cazul returnării articolelor comandate, se va percepe o taxă fixă de 15 lei/comanda ce se va scădea din valoarea bunurilor achiziționate.
In cazul inlocuirii unui produs, se va percepe o taxe de 30 lei/comanda (15 lei taxa de expediere a noului produs + 15 lei taxa de retur).
Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0740193626.

Căștile MT Helmets sunt fabricate după cele mai înalte standarde în domeniu, din materiale de clasă superioară şi fiabile - fibră de carbon, fibră de sticlă sau ABS - ce întrunesc trei condiţii: rezistent, durabil și de calitate. ×
Interiorul căștilor MT Helmets este realizat din materiale tratate anti-alergic și antibacterian. ×
Căștile MT Helmets sunt disponibile într-o varietate largă de mărimi, potrivite pentru toate nevoile, de la XS la XXL. ×
Căștile MT Helmets sunt disponibile într-o varietate mare de culori și designuri, acoperind toate gusturile estetice în domeniu. Oferta noastră cuprinde atât culorile clasice - alb lucios, argintiu, negru mat și negru lucios -, cât și combinațiile de culori ce fac un design unic - UK Flag, Coffee Brown, Italian Flag și multe altele. ×